Online trainingen

Leren

Kijk snel of er een online training voor jou bij is. Bijvoorbeeld een vreemde taal, digitale fotografie of beter met stress kunnen omgaan .

Vrije tijd

Met 'Yoga voor beginners' begin de dag goed. Of kies voor digitale fotografie. Leer ook hoe je zelf, simpel en snel, een mooie foto maakt. Gewoon… met je mobiel.

Toegang vragen

Talen leren

Altijd al een vreemde taal willen leren? Kies dan nu uit de online cursussen Engels en Frans. Er zijn ook leuke cursussen rond spreekwoorden in het Nederlands.

Toegang vragen

De computer gebruiken

Krijg handvatten en tips over hoe je veiliger en efficiënter online werkt. Of wil je leren werken met Word of Excel? Liever meer uit je iPad halen? Ook dat kan! 

Toegang vragen

Seniorweb

De bibliotheek biedt leuke en nuttige cursussen voor senioren in samenwerking met SeniorWeb.

De cursussen van Seniorweb

Gezondheid

Breng jouw eetgedrag en leefstijl in kaart, leer over slapen, over (beweeg)training en voedingsstoffen of volg het webinar 'Je lichaam liegt nooit'.

Toegang vragen

Persoonlijke vaardigheden

Leer over stress en ontspannings-oefeningen, 'loslaten' en het werken aan je eigen geluk. Over meer met minder doen of over 'Dresscodes voor mannen'.

Toegang vragen

Mindfulness & meditatie

Doe een meditatie van 3 minuten die je 'in je broekzak' kunt meenemen. Volg de sensaties van de ademhaling of doe de bodyscan.

Toegang vragen

  • Hulp nodig?